Великодні подарунки та привітання!

В рамках пасхальної акції  “Кожний день Світлої седмиці Христу – “Сонцю Правди” присвятимо!” група волонтерів на чолі з протоієреєм Георгієм Носачем, по благословінню Його Блаженства, Блаженнійшого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України, зібрали та передали Великодні привітання від православних громад 1-го Бориспільського благочиння і храмів міста Борисполя. Ці подарунки були призначені для сімей переселенців зі сходу України, які мешкають в селі Рогозів Бориспільського району.

Великдень акція 1Великдень акція 2

Отець Георгій разом зі своїми помічниками завантажили повну машину подарунків, це були і продукти харчуванння – паски, крашанки, пиріжки домашньої випічки, солодощі, фрукти, одяг та взуття. Цього разу особливо зраділи діти – окрім солодощів, вони отримали велику кількість іграшок – конструктори, настільні ігри, м”які іграшки для дітей різного віку. Відбулася дружня розмова з переселенцями. Вони запросили гостей до своїх нових осель, показали як їм живеться на новому місці, розповіли про свої проблеми та потреби. Ці дружні контакти вже мають певну історію і грунтуються на взаємній повазі та довір’ї.

Його Високопреосвященство митрополит Антоній, керуючий справами УПЦ благословив привітати українських воїнів, які задіяні в зоні військового конфлікту на Сході Украіни зі Світлим святом Великодня. З великою вдячністю до захисників, усі благочиння єпархіі зібрали та передали в подарунок воїнам пасхальні дарунки – паски, крашанки, пироги, солодощі, фрукти, домашні консерви тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів