Зустріч Благодатного Вогню

У Велику Суботу, 30 травня, о восьмій годині вечора в Бориспільському аеропорту стояла велика група людей, які помітно хвилювались. Переважна більшість з них було духовенство. Всі вони з нетерпінням очікували літака з Єрусалиму, а попереду іх чекала святкове Пасхальне Богослужіння – найголовніша подія, до якої всі православні готувалися та чекали цілий рік.

Благодатный огонь 2016
Серед них був і Благочинний 1-го Бориспільського благочиння Бориспільської єпархії протоієрей Георгій Носач. І ось, нарешті, літак з Єрусалиму приземлився і Благодатний вогонь прибув на Українську землю. Його привіз митрополит Антоній, який очолював делегацію православного духовенства на Святу землю. Із великим хвилюванням та невимовною радістю прийняли люди щорічне свідчення Божої ласки до своїх вірних. З великим благоговінням прийняли вони з рук митрополита Благодатний Вогонь, щоб понести його далі – по усім православним приходам, усім віруючим радісну звістку – Благодать Божа зійшла на нашу землю, щоб ще раз засвідчити – Христос Воскрес!
Протоієрей Георгій сам возив Благодатний Вогонь по приходам свого благочиння у м. Бориспіль, де його з хвилюванням і вдячністю зустрічали священики і миряни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів